Menu
login_avatar

Aanmelden

Welkom bij

Wolkers & Co

fiduciaire vermogensbeheerders

Contact

Onze aanpak

Vertrouwen is de basis.

Uw vertrouwen is essentieel om samen een optimale vermogensplanning te bepalen. We integreren alle relevante disciplines. Fiscaal, financieel en administratief moet het kloppen. We analyseren uw risicohouding, individuele omstandigheden en beleggingshorizon. Het resultaat is een beleggingsplan waarin uw vermogen verdeeld wordt over een risicomijdende en een risicodragende portefeuille. Pas daarna komt de implementatie via door ons geselecteerde externe vermogensbeheerders en beleggingsfondsen.

Wat betekent dit voor u

Individuele aandacht.

U krijgt een partner als persoonlijk aanspreekpunt. U wilt immers zo min mogelijk tijd verliezen aan het coördineren van specialisten. Dat doen wij voor u, in samenwerking met Masman Bosman fiscaal financieel adviseurs. Met een door u gewenste frequentie bespreken wij uw beleggingsportefeuille, eventuele veranderingen in uw persoonlijke situatie en wat ook maar aandacht behoeft. We fungeren als vertrouwde sparring partner, juist voor zaken die discretie vereisen. Elk kwartaal ontvangt u een individueel vermogensoverzicht.

Ons beleggingsbeleid en onze werkwijze hebben we uitgewerkt in onze beleggingsfilosofie en in de consumentenbrief zoals die is ontwikkeld door de brancheorganisatie.

Investeringsplannen

Wij beleggen conform onze beleggingsfilosofie. Wij selecteren onafhankelijk en objectief externe vermogensbeheerders en beleggingsfondsen. Dit gebeurt volgens een ‘kern met satellieten’ concept. De kern bestaat uit beleggingen in aandelen van grotere ondernemingen in ontwikkelde markten zoals Europa, Japan en de VS. De satellieten richten zich op markten waar de beheerder meer kans zou moeten hebben om waarde toe te voegen, of om de totale risicodragende portefeuille meer stabiel te maken, of allebei tegelijk.

Multi-client family office

Wolkers & Co fiduciair vermogensbeheer werkt nauw samen met Masman Bosman fiscaal financieel adviseurs. Deze samenwerking maakt het mogelijk om als multi-client family office te fungeren. Ons multi-client family office levert maatwerk en komt in overleg met de cliënt (vermogende particulieren en maatschappelijke instellingen) tot het vaststellen van het gewenste taken- en dienstenpakket.

Lidmaatschappen, vergunningen en overige regelgevingen

×

Wolkers & Co

fiduciaire vermogensbeheerders

    Adres

    Dr. Lelykade 10B
    2583CM Den Haag

    T 070 33 80 560


    E info@wolkersenco.nl